Inspiroidu -haaste:

"Kuukauden kisa - Tammikuu 2010

TULEVAN VUODEN TAVOITTEET

Perinteisesti vuoden vaihtuessa tehdään kaikenlaisia lupauksia - monia niitä ei syystä tai toisesta pystytä kuitenkaan pitämään. Kun teet näistä tavoitteista (on parempi puhua tavoitteista kuin lupauksista) pienen kirjasen tai jopa taulun, pysyvät ne kirkkaina mielessä läpi vuoden. Kokonaisuus voi olla millainen tahansa, sellainen joka sopii omiin tarpeisiisi parhaiten. Tällainen skräppäys tukee myös sitä, ettei skräppäyksen tarvitse olla vain menneiden tallentamista. Skräppäyksen keinoin voidaan toteuttaa myös tulevaisuuden haaveita ja tavoitteita, unelmia ja ajatuksia. Toteutustapa on vapaa, mutta kilpailutyötä toteutettaessa tulee huomioida Kuukauden kisan luonne - normaalia vaativampi ja suurempi kokonaisuus.


-  työssä tulee tuoda ilmi vähintään kymmenen (10) tavoitetta/lupausta/haavetta
-  jokaisessa kohdassa tulee käyttää valokuvaa, joko aiheeseen liittyen tai yleiskuvituksena
"

 

--- --- ---

Uudenvuodenlupaukset jäävät minulta kyllä tekemättä, mutta tavoitteita ja haaveita on nyt innokkaasti kirjattu ylös

Ne tallentuivat ihanaiseen K&Companyn kansioon, jossa sivuja aukeaa sekä vasemmalle että oikealle, ja kokona on 8,5" x 11".

'Punaisena lankana'  käytin aukeamien yhteensopivuutta, ja jokaiselta sivulta löytyy myös jotain punaista..

 

Kansi:

Haaveet ja tavoitteet 2010 ->

 

1. aukeama:

 

*Suuntana Saksa

Serkkuni kanssa suunnittelemme kesäksi reissua Berliiniin =)

Toisessa kuvassa serkkuni veljensä häissä, ja toisessa kuvassa minä olen Karlsplatzin sisäänkäynnin edessä Wienissä; saksaahan sielläkin puhutaan, joten liippaa läheltä aihetta..

 

*Lontoo, Pariisi, Rooma...

Ranta- ja aurinkolomat eivät koskaan ole kovin kiehtoneet, kaupunkilomat sen sijaan kiinnostaisivat. Nyt olisikin tarkoitus tulevina vuosina saada sen verran aikaiseksi, että säästäisi 'rahaa ja aikaa'  edes viikonloppuun jossain Eurooppalaisessa kaupungissa.

Kuva Roomasta on vuodelta 1984, ja se on serkultani saatu.

 

2. aukeama:

 

*Kärsivällisyys

1. Älä hikeenny pikkuasioista. 2. Kaikki asiat ovat pikkuasioita.

Näitä kahta muistisääntöä on tarkoitus opetella sovellettavaksi jokapäiväiseen elämään..

Kuva on ystäväni ottama ja kehittämä; minä Nallikarin uimarannalla syksyllä -96.

 

*Positiivisuus

Asenne ratkaisee. Aina.

Tätä Positiivareiden viisautta ajatellen haluan oppia suhtautumaan asioihin myönteisemmin.

Tyttöjen ilmeet kuvissa saavat minut aina hyvälle tuulelle!

 

3. aukeama:

 

*Intohimona skräppäys

Ystäväni (kuvassa) kanssa lähdemme maaliskuussa Ikaalisiin Intohimona skräppäys -tapahtumaan! Ai että odotan sitä innolla!

 

*ja ratsastus ;)

'Intohimoksi' otan myös ratsastuksen opettelun; alkeet on vasta käytynä, ja hevosia pelkään edelleenkin.. Tavoitteena on kuitenkin päästä ensi kesänä jollekkin leirille, vaellukselle tai vastaavalle.

Kuvan hevonen ja ratsastaja ovat jostain kulkueesta, joka sattui yhtäaikaa Praterin huvipuiston läheiseen puistoon.  Wien 1998.

 

4. aukeama:

 

*Kurssi kunnialla loppuun

Syksyllä aloitin suorittamaan Yrittäjän ammattitutkintoa, ja tehtävät meinaa olla vähän retuperällä.. Tavoitteena kuitenkin saada tutkinto ajallaan!

Valokuva on saatu äidiltä, joka ei muista miksi/mistä kuvan on edes saanut -siinä kun ei ketään lähisukulaista ole..

 

*Oma kauppa

Yrittäjän tutkinnon tähtäimessä on tietenkin eväät suuren haaveen toteuttamiseen, oman kaupan perustamiseen. Siitä en halua paljastaa enempää, joten se on kirjoitettu 'secret  keeperin' sisään

Kuva ei sinällään liity aiheeseen mitenkään; se on otettu Praterin huvipuiston arpajaiskojulla -minä olisin halunnut tuon valtavan Diddl-hiiren..

 

5. aukeama: 

 

*Kaaosta 'kasempaan'

Juuh.. meillä on jatkuvasti valtava kaaos joka paikassa, kun tilaa on liian vähän, ja tavaraa aivan liikaa. Ja koska mies ei suostu ostamaan mulle taloa (pihi?), niin yritän sitten ratkaista tämän kaaoksen jollain muulla tapaa. Tuo 'kasempaan' -sana oli pakko saada mukaan sen jälkeen, kun aloin miettimään, että onko se edes suomen kieltä.. Mies väitti että ei, vaikka aivan selvästihän sana ilmaisee, että 'enemmän kasaan'..  XD Kuvat on hiljattain räpsitty tästä meidän sekasotkusta.

 

*Vielä joskus oman talon portaille

Joskus se omakin talo löytyy, vaikka ei vielä ihan tähän hätään onnistukaan!

Mustavalkokuvassa äiti seisoo sukulaistalon portailla n. vuonna 1964; toisessa kuvassa minä olen samaislla portailla serkun koiran kanssa vuonna -88 tai -89