Aurinkoisen kesäpäivän kunniaksi tämän kertaisen haasteen aihe on "Kesän paras muisto". Sivun voi tehdä vaikka esineestä, tapahtumasta tai muistosta. Sinä itse päätät mikä on kesän paras muisto :). Aikajanaakaan en päätä eli vaikka tältä kesältä tai lapsuudesta."

 

Teini-ikäisenä vietin lähes kaiket kesät serkkuni perheen maatilalla. Pääasiassa hommiini kuului lasten hoitaminen, mutta siinä sivussa tuli tutustuttua myös kaikkiin arkisiin töihin hyvinkin monipuolisesti. Maatalon päivät ovat kesäisin pitkiä ja kiireisiä; parhaimmat hetkeni (ja muistoni) ajoittuivatkin iltaan, kun kaikki hiljeni ja rauhoittui. Silloin kiipesin pihalla olevan kellarin katolle istuskelemaan ja mietiskelemään, hiljaisuutta kuunnellen, silmien levätessä maisemassa. Sieltä löytyi mielenrauhaa.

 

Minulla ei ole ainuttakaan kuvaa kellarista, mutta alemman kuvan maisema on lähestulkoon sama kuin katolta katsottuna; lisäksi löytyi n. 40 vuotta vanha kuva, jossa äitini on ystävättärensä kanssa tuolla samaisella katolla Silmänisku

 

1248541930_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kiitokset haasteesta! Mukavaa kun sain tämmöisenkin muiston tallennettua Hymy